Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /hsphere/local/home/furnytadm/furboernehus.dk/1/templates/gk_mo/lib/framework/helper.layout.php on line 117 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /hsphere/local/home/furnytadm/furboernehus.dk/1/includes/application.php on line 536

Nyhedsbrev - juni 2013

Nyhedsbrev
Fur børnehus Juni 2013

God forældre opbakning

Vi i personalegruppen er rigtig glade for den opbakning vi har fået fra jer forældre. Det er rigtig dejligt at I har taget positivt imod vores ønsker. Blandt andet omkring af vending af sut og afleverings situationer. Det er blevet nogle meget gladere børn vi har med at gøre igennem dagen. 

Forældrekaffe

Det var rigtig stor succes med forældrekaffe sidst, så vi har valgt at gentage det. Næste gang bliver mandag d. 17.juni fra 15.00 til 16.30. Denne gang vil der ligeledes blive serveret kaffe og kage. Rokketænderne vil opføre et cirkusshow kl. 16.00, som de har øvet på i noget tid. Vi håber på mange fremmødte.

Børnenes dag

Mange af jer har måske læst opslaget i køkkenet ang. Børnenes dag d. 14. juni. Igen i år vil Mælketænder og Rokketænderne deltage i børnenes dag ved MidtWest farmshow. Der vil være mulighed for at malke en ko, klappe dyrene, se på de forskellige landbrugsmaskiner og mange andre spændende ting. Vi tager af sted med bus fra branden kl. 9.00 og er tilbage i børnehuset ca. kl. 15.15. Hvis nogle forældre skulle være interesseret i at hjælpe med at kører børn fra børnehuset og til færgen, eller være med på turen, vil vi rigtig gerne, at I skriver jer på sedlen, som hænger i køkkenet i børnehuset.

Dåb af førskole børn

Som noget nyt i år vil vi lave dåb af vores førskole børn. Dette kommer til at foregå fredag d. 28/613. Børnene vil blive ”kastet” ud af døren, om mod skolegården og derved blive døbt til skolebarn.
Forældre der er interesseret i at se dette er meget velkomne.

Info om medarbejded

Maria går på barsel d. 19/6-13. Da det er en tidsbegrænset stilling Maria er ansat i, kommer hun ikke tilbage igen efter endt barsel. Der er blevet ansat en ny, men om hun skal overtage Marias stilling vides endnu ikke. Den ny ansatte er Malene Andersen. Hun er 32 år, gift og har to børn. Hun har arbejdet som dagplejer i 3 år og efter dette har hun taget en PGU. 

Tisseri i det fri

I den senere tid har vi desværre haft store problemer med, at mange af vores børn går og laver stort og tisser udenfor i spande. Dette er vi meget trætte af, da vi synes det er rigtig ulækkert. Vi har haft en snak med alle børn om det, og sagt at det ikke er noget vi accepterer. Vi har lukket af for den ene ende af legepladsen i en periode, da vi på at det vil kunne hjælpe på situationen, i det er der så ikke er så langt ind på toilet. 

Fur Børnehus
(c) 2014