Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /hsphere/local/home/furnytadm/furboernehus.dk/1/templates/gk_mo/lib/framework/helper.layout.php on line 117 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /hsphere/local/home/furnytadm/furboernehus.dk/1/includes/application.php on line 536

Referat fra Generalforsamling Torsdag d. 27.03.2014 i Fur Børnehus

 1. Dan byder velkommen
 2. Knud Peder bliver valgt som dirigent
 3. Charlotte skriver referat
 4. Anker og Jakob er stemmetællere
 5. Lene og Ulla fortæller om dagligdagen i børnehuset, hvad der arbejdes med. Forældrene bliver spurgt om man skal fortsætte med at tage på lejrskole med børnehaven og det er forældrene positive overfor. Det kunne evt. være en fredag hvor alle børn kommer med, hvor forældrene så tager over kl. 15, hvor man så selv beslutter om man vil bliver og overnatte med sit/sine børn. 
  Ulla hører om der vil være forældreopbakning til at personalet kan holde en P-dag hvor børnene så skal passes for forældrene. Dette tages positivt imod.  
  Feriesedlen er på mystisk vis forsvundet, så der bliver hængt en ny op som alle skal udfylde. 
  Dan fortæller at 2013 var et godt men hårdt år i børnehuset, som var på hestekur for at få børnehuset på ret køl efter det tab vi havde i 2012, men at det lykkedes ikke mindst fordi personalet har vist stor vilje og arbejdet hårdt. Og i løbet af året har fået ansat Ulla, Malene og Lene. 
 6. Dan forklarer om regnskabet for 2013. Hvor vi er endt ud med et stort overskud. 
 7. Budgettet gennemgås hvor der er lidt mere luft til sjove ting. Budgettet ender ud med et overskud på ca 13.000, hvilket er realistisk da der er lidt at tære af fra sidste år. 
 8. Forslag til vedtægtsændringerne godkendes. 
 9. Grundlovsdag bevares lukket, da ingen af de fremmødte har brug for at få deres børn passet kun en halv dag. De øvrige lukkedage er som tidligere år uge 29 og 30, mellem jul og nytår samt dagen efter kristi himmelfart.
 10. Forældrebetaling fortsætter som hidtil.
 11. Knud Peder fortæller om hvor lagt friskolen er. Der er blandt andet ansat en leder. Mange andre ting er stadig på tegnebrættet. Der arbejdes på at finde en løsning på forældrebetaling, hvis man f. eks. har et barn i Børnehuset og et barn i friskolen, så man undgår at betale fuld pris to steder. 
 12. Ingen indkomne forslag
 13. Dan, Tanja og Charlotte bliver genvalgt. 
 14. Evt. intet. 
 
Color I Color II Color III Color IV